Vi har 143 gjestar her no
22
aug 11
Sist oppdatert 22. september 2011

Homerion Kultur Sentrum

Plassering

Homerion Kultur Senter på Chios, finnes i Chios by, ble grunnlagt i 1980 takket være donasjonen til bykommunen Chios fra Michael og  Stamatia Xylas i Desember 1985. Lovlig i drift siden 1989, huser denne fem etasjes bygningen flerkulturelle aktiviteter i sitt  Auditorium, Konferanse rom, to Gallerier, Lærings og Øvelses rom , Bord-rom, , og Biblioket.

Hovedhensikten med dette kultur senteret er å fremheve, gjennkjenne og støtte alle artistiske og vitenskapelige aktiviteter som har fokus på utbredning av sensibiliteten og kunnskapen til innbyggerne, så vel som å oppmuntre dem til å søke etter kvalitet i livet. Ved siden av dette, jobber også senteret med fremhevelsen av den kulturelle, utdannende og vitenskapelige koordinasjonen mellom Chios og andre byer. Senteret er tilgjengelig for alle greske assosiasjoner til en hver kulturell hendelse av non-profit hensikt.

Følger man disse retningslinjer, fant 2.500 hendelser sted mellom 1986 og 1995. Alt fra film scener og forelesninger, til undervisningstimer, maleri og fotografi utstillinger, konserter og teater eller danse opptredener. Sett bort i fra dette, siden 1989, har forskjellige artistiske verksteder som driver senteret, hvor spesialister underviser i tegning, tradisjonell musikk, teater, fotografering, Mosaikk kunst og ikon malerier.

Auditorium (432 seter)

Setene danner en sirkel, meget god akustikk, moderne scene oppsett, skifterom og scene verksted. Også panorama skjerm for film fremvisninger og projektor utstyr for 35 og 16 mm filmer og slides. Utstyrt med "STEINWAY" piano. Moderne lys system på scenen og i sitte området som passer for enhver presentasjon. Supplementert med 300 kvadratmeter og en bar.

Konferanse hall

Utsyrt med et oversettelses system på tre språk og projektorer. Passende for forelesninger, konferanser, lærer kurs,slide-presentasjonet o.l

Bord rom (24 seats)

Passer for bord møter og lære kurs.

Utstillings Gallerier (420 kvadratmeter)

Plass til tegning, skulpturer, keramikk, kunst eller andre utstillinger. Utstyrt med utmerket bindeverk og moderne belysning.

Adresse:

 

5, Iroon Polytechniou str., GR-82100 Chios
Tel: +30 271 44391, 44333 - Fax: +30 271 44379

For mer informasjon besøk:

www.homerion.gr